Opningstider:
Etter avtale tysdag-fredag. Ring vinbonden 95969809.
Laurdag 14. september er gardsbutikken open for alle 12.00 - 16.00
Mengde: 110 gram. Framstilt av: Råsaft av vindruer, sukker, fruktpektin. 1 dl råsaft og 75 g tilsett sukker per 100 g vare. Oppbevar kaldt og mørkt. Haldbar uopna 6-12 månader etter produksjon. Opna: 1 månad i kjøleskap.
Pris:
75,-
Pris:
150,-
Pris:
100,-
Pris:
500,-
Vin av haskap/blå honningbær.
Volum: 0,375 liter.
Kork: Diam naturkork
Alkoholprosent: 11%
Syre: 9,3 g/l
Sukker: under 3 g/l
Ufiltrert.
Tilsett sulfitt
Passar til: Ost, pasta
Bæra er dyrka på Hebnes og vinen er produsert på vingarden.
Pris:
189,-
Ein halvfast upasteurisert kvitost. Trave er lagra i 6-12 mnd. Den kan variera på smak alt etter når dei tar den ut frå lageret.Passar til: Ostefatet, småspising, ostesmørbrødet – osteelskarar finn alltid råd!
Pris:
135,-
Fyldig, smakfull og med god sødme. Den er svakt syrleg, med ein karakteristisk aroma lang lang ettersmak. 0,25 liter.Passar ypparleg både til kjøt og fisk.
Pris:
55,-
Lærebok om vin, kunsten å forstå stil og kvalitet. Av Jarle Madsen, wset wine educator, Jarles vinskole
Pris:
429,-
Skikkeleg digg spekepølse av hjort, med rødvin. Med kjøt fra Aarhus i Suldal.
Pris:
140,-