1) Omvisning og vinsmaking for grupper utanom opningstid
Passar for: Inntil 48 personar
Varar: 2 timar +
Pris: Minstepris 5400,- + 540 per person over 10.
Kva: Omvisning i vinmarka og vinsmaking av tre av gardens vinar inne i vineriet. Mat kan du bestille i tillegg. Me kan by på sandwichlunsj (260 per person) eller Ryfylketapas (350 per person).
Når du kjem med ei gruppe utanom opningstid vil det ikkje vera ope for andre gjester. Interessant? Send epost til booking@hebnesvingard.no eller ring 959 69 809 (vinbonden Arild Hebnes).
2) Forløs din indre vinbonde
Passar for: Maks 8 personar
Varar: 6 timar
Pris: Be om tilbod
Arbeidet kan vera: Rydde greiner etter beskjæring (du får med dine eigne grill-brikettar heim) Luking, soping og slåing. Noko innearbeid (etikettering mm) etter avtale Netting.
Når: April og mai/August og september.
Krav: Du må vera kledd for å vera ute uansett vêr. Det er ikkje tungt arbeid, men du må tåla litt bøy og tøy. Har du diabetes, astma eller andre lidingar me skal ta omsyn til, gi beskjed. Du blir med på arbeidet som skal gjerast den dagen: Me kan nesten garantere at du vil bli skitten på hendene, du vil få solide mengder friskt luft i lungene og oddsa er store for ein dose fuglesang og brekande sauer.
Ein arbeidsdag vil normalt innebera ei formiddagsøkt i marka, ein solid lunsj, ei ettermiddagsøkt i marka, evaluering av dagens innsats, vinsmaking m/snacks, og utdeling av bevis påat du har jobba påvingarden. All mat og drikke er inkludert.
Send epost til booking@hebnesvingard.no eller ring 959 69 809 (vinbonden Arild Hebnes).