Råstoff: Rondo 100%.
Alkoholprosent: 13%
Syre: 6,3 g/l
Sukker: under 3 g/l
Ufiltrert.
Tilsett sulfitt
Passar til: Aperitiff, skalldyr, grønsaker
Serveringstemperatur: 6-10°C
Kork: Naturkork
Oppbevarast: Kjølig, mørkt, liggande.
Degorgert: Mai 2025.
Druene er dyrka på Hebnes og vinen er produsert på vingarden.
Drikkeklar. Kan lagrast inntil 1 år.
Råstoff: Solaris 100%.
Alkoholprosent: 11,5%
Syre: 9 g/l
Sukker: under 3 g/l
Ufiltrert.
Tilsett sulfitt
Passar til: Aperitiff, skalldyr, fisk
Serveringstemperatur: 6-10°C
Kork: Naturkork
Oppbevarast: Kjølig, mørkt, liggande.
Degorgert: Mai 2025.
Druene er dyrka på Hebnes og vinen er produsert på vingarden.
Drikkeklar. Kan lagrast inntil 1 år.
Råstoff: Rondo, Bolero, Leon Millot og Regent
Alkoholprosent: 11,5%
Syre: 7,6 g/l
Sukker: under 3 g/l
Ufiltrert.
Tilsett sulfitt
Passar til: Lam og vilt
Serveringstemperatur: 14°C
Kork: Naturkork
Oppbevarast: Kjølig, mørkt, liggande.
Druene er dyrka på Hebnes og vinen er produsert på vingarden.
Drikkeklar. Kan lagrast inntil 2 år.
Råstoff: Solaris 100%.
Alkoholprosent: 12,5%
Syre: 8,7 g/l
Sukker: under 3 g/l
Ufiltrert.
Tilsett sulfitt
Passar til: Aperitiff, skalldyr, fisk
Serveringstemperatur: 7-10°C
Kork: Naturkork
Oppbevarast: Kjølig, mørkt, liggande.
Druene er dyrka på Hebnes og vinen er produsert på vingarden.
Drikkeklar. Kan lagrast inntil 2 år.
Råstoff: Solaris 100%.
Alkoholprosent: 12%
Syre: 8 g/l
Sukker: under 3 g/l
Hausta for hand. Fermentert i amfora. Skalkontakt i 21 dagar.
Ufiltrert.
Tilsett sulfitt
Serveringstemperatur: 10-14 grader.
Druene er dyrka på Hebnes og vinen er produsert på vingarden.
Råstoff: Leon Millot 100%
Alkoholprosent: 11%
Syre: 8 g/l
Sukker: under 3 g/l
Ufiltrert.
Tilsett sulfitt
Druene er dyrka på Hebnes og vinen er produsert på vingarden